HTML

A summer in the USA

Friss topikok

  • MA: Szia! Ez már jobban tetszett! Olyan élvezetesen irtal, h szinte ott éreztem magam. Talán még lesz ... (2008.07.20. 20:33) Julius 7. - Day off 1 - Philadelphia
  • Gerghu: Szia! Igyekszem behozni a lemaradast... (2008.07.19. 14:47) Június 18.
  • Gerghu: Egyebkent aki az indulatok szitja koztunk az Sam az office-team 18 eves tagja. Lekezelo, bunko, so... (2008.07.17. 19:58) Julius 5.
  • Gerghu: Igazabol hatalmasat rohogtunk rajta :) Ez van, azota budos a cipom :) (2008.07.17. 19:57) Julius 4. Fuggetlenseg napja
  • Sajti: Na szóval Nadal vs. Federer : 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 9-7 :P (2008.07.09. 01:04) Julius 2-3

Linkblog

Junius 30.

2008.07.01. 18:00 Gerghu

Ma reggelire semmifele hus nem volt, ezt eleg rosszul viseltem.

Ettol a naptol kezdve minden nap az elore meghatarozott hazak szennyeset kell felvenni es elvinni a mosodaba. Mindezt reggeli elott, ami azt jelenti hogy fel oraval hamarabb kell kelnunk mind eddig :(. De ma meg engedmenyt kaptunk ezert eleg volt reggeli utan megcsinalni.

Van a kicsiknek es a nagyoknak is egy-egy szorakozohely itt a taborban, ezekben van 2-2 jatekautomata es 1-1 zenegep. Ezeket kellett kitakaritani megint, de azert feldobtuk a munkat egy-egy ping-pong meccsel vagy Britney Spears slagerrel. Meg a mozit (a tabornak kulon 120 ferohelyes mozija van) is ki kellett takaritanunk. Talaltam 1 centet.

Ezzel el is telt az ido ebedig. Kezdett lincshangulat kialakulni mert ebedre sem volt hus.

Delutan Timi, Gabor, Hana (cseh lany, aranyos) es en korbe akartuk futni a tavat. Termeszetesen mindenkinek sikerult csak nekem nem. Na persze nem a hibatlan allokepessegem miatt, hanem amiatt mert a sajat bevallasuk szerint rendkivul sokat es kemenyen dolgozo kukasok es konyhasoknak volt erre ideje. Ugye Gabor es Jan a kukasok, ez azt jelenti, hogy Tom, Mark es en vagyunk a karbantartok. Nekunk karbantartoknak ma fel kellett festeni a Lacrosse palyat. En vegeztem az ehhez szukseges mereseket, mig Tom es Mark festett. Matt egy zoldalmas mentossal jutalmazta a szerinte lenyugozo matematikai levezetesemet: 180 lab az 60 yard, osztva 2-vel az 30, minusz 20 az 10 yard. Ez annak a vonalnak a tavolsaga az alapvonaltol amit a 23 eves Matt nem tudott kiszamolni. Ha meg nem mondtam volna o a fonukunk. A lacrosse oktato nagyon elegedett volt a palyaval es Matt is. Meg annyi dolgunk volt, hogy a kimosott szennyest visszavigyuk a bunkerekbe, de en inkabb a festogep kitisztitasat vallaltam. Mint kesobb kiderult ez remek valasztas volt, mert hamarabb vegeztem es volt idom meg konditerembe menni.

Vacsorara vegre hus volt, raadasul grillezett csirke. Mostmar mindig Timi soraba fogok allni, mert van olyan kedves, hogy dupla adagot ad. Szuksegem is volt mar ra.

Vacsora utan segiteni akartam a fiuknak kukazni, de inkabb a falmaszast valasztottam. Szoltam Timinek is mert o is ki akarta probalni. En a legkonnyebbet valasztottam, o legnehezebbet. Mindketten teljesitettuk a feladatot. Tuti maszok meg, egyik legjobb elfoglaltsag szerintem a taborban.

Majd elfelejtettem: a tegnapi esoben elazott a baseball palya, ezert az oktato megkert minket, hogy a lombfuvokkal takaritsuk el a vizet. Nagyjabol sikerult.

Megbeszeltuk a nemzetkozi szemelyzettel, hogy szerdan elmegyunk a barba sorozni kicsit, de ehhez kocsit kell szerezni. Ugyhogy most mindenki feladata, hogy fuvart szerezzen maganak. Senkinek sem sikerult meg, de nem adjuk fel.

Este megint osszegyultunk az etkezoben, a lanyok megfujtak par chipset es perecet a konyharol, ugyhogy mindeniki jol bezabalt. Minden nemzet elenekelt par anyanyelvu dalt, mi stilusosan Varga Miklos: Europajat valasztottuk. Az ejszakazas a Staff Roomban folytatodott biliardal, air-hockeyval, csocsoval es TV-vel. Miutan mindenki elmendt aludni mi is nyugovora tertunk de elotte bejelentkeztunk(mindig be kell jelentkezni este, hogy rendben vagyunk es megyunk aludni).

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gergousa.blog.hu/api/trackback/id/tr100548373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

család 2008.07.01. 22:01:49

szia!
ma elhatároztuk,hogy ha milliomos leszel a mérhetetlen eszedtől bárhol is élsz mi mindig meglátogatunk.Minden évben (hónapban) többször...
Addig azért legalább egyszer gyere haza!!!!Nálunk a mai Annamária napot egyszerű húsevéssel és borivással rendeztuk le.(rántott csirke!!!!-HÚSBÓL)Biginek is ízlett.Ma Ancsi(én)hamarabb ivott a medve bőrére,párosban megnyerhető meccset veszített el,sajnos..........
Azt szeretnénk üzenni ,hogy mi es ettünk kolbit 2hete,de ez nem igazXD.BOCSI
Ui:Szerintünk megcsinálod a tavat.HAJRÁ,PUSSSSZI,CSALÁD

Marci · http://bmfoto.hu 2008.07.02. 12:50:53

Szia Greg!
Jó ötlet ez a blog, tetszik! Élmény olvasni a beszámolóidat, főleg úgy, hogy pontosan tudom, miről van szó, mi az a Rec Hall (A villanykapcsolók és a ventillátorkapcsoló a jobb oldali nézőtér mögött vannak az ajtónál ;) Kicsit megijedtem, amikor kiderült, hogy Matt a főnököd... A kacsa... Vicces fazon, csak rendezkedni ne kezdjen el... Azon meg sem lepődtem, hogy nem tudta kiszámolni a lacrosse pályát, nem egy észlény, pedig tavaly diplomázott. A kaja tavaly is hagyott kívánnivalót maga után. Ki most a főszakács? Eddie? Van-e még foga a veterán Silasnak? ;) Lienát - aki Eddie-vel kavar már tavaly is ott ette a fene, és akkor is arcoskodott, nem szerettük, de senki sem. Tavaly SEMMIT nem csinált azon kívül, hogy amikor csak lehetett Eddie-vel volt - akinek van felesége és gyereke is. SEHOVA nem ment, a táborból egyenesen a reptérre utazott könnyes szemmel. Eddie akkor fellélegzett egy kicsit :)
Tom - az intellektuális - tényleg fura figura. Többször bukkantunk rá a Staff roomban tavaly, hogy a kongresszusi ülést nézte. Ha jól viselkedsz, a youtube-on mutatok egy videót Tomasról :D A másik Tom (a Cermak) két éve velem dolgozott együtt, nehezen jöttünk ki, de a végére megkedveltük egymást. Más volt a mentalitásunk. Lucy-val nagyon összeillenek, üdvözlöm őket! :) Kérdezd meg, mikor lesz az esküvőjük és kell-e rá fotós :)
Krumpli-anyó (Terri) tényleg kicsit feljebb képzeli magát egy szinttel, de amúgy aranyos. A tűleveles történetet a Health Center előtt mi is eljátszottuk egyszer.
Nektek csak Emmátok van? A másik (mégöregebb, szürke rozsdás bestia) már nincs meg? Tavaly még az volt a kukásoké.
Big Tommal meg jó jóban lenni, mert tud mutatni érdekes dolgokat. Van neki egy csörgőkígyóbőre, majd biztos fog vele dicsekedni :)
Na minden jót, foglak olvasni rendszeresen, ha tudok, válaszolok is.
Még egy jótanács: minél színesebb az innivaló, annál kevésbé igyál belóle, mert annál rosszabb. Tapasztalatom szerint a narancs, citrom és almalé a legjobb. Na meg a tea persze :)

Marci

Gerghu 2008.07.02. 18:39:42

Szia Marci1
Itt valaszolok mindenre! Mattel minden ok, ha rendesen dolgozunk mindig hamarabb elenged minket!
Johogy Ed meg a fonok, es termeszetesen a csajat senki sem birja, kiveve az orosz-ukran klon hadereg. Bar van egy ukran csaj aki inkabb velunk log. A Tomokkal jol kijovok, majd atadom az udvozleted.
Nem Emma a kukas kocsi, felrevezettek minket :)
Megvan meg a regi tragacs is, de imadjuk vezetni mindket gepallatot.
Az uditokkel meg tegnap lealltam, a viz lesz a legjobb :)
Nametag egy hetig kellett. Ericre majd rakerdezek miert nem valaszol.
Iden nem volt olyan vallalkozo aki megprobalta volna mindenki keresztnevet, pedig 100 $ jutalma lett volna, amit levasarolhatott volna a Camp Storeban.
Igyekszem atadni a Counseloroknak az udvozleted, de felet sem ismerem meg azoknak akit irtal, de bepotlom.
Mi az a Log-Cab?Hol van?
Floorball temaban meg nagyjabol otthon vagyok, kovetem a forumot... hat sajnalom, hogy csak OB3 de ez tenyleg tarthatatlan.

Udv
süti beállítások módosítása