HTML

A summer in the USA

Friss topikok

  • MA: Szia! Ez már jobban tetszett! Olyan élvezetesen irtal, h szinte ott éreztem magam. Talán még lesz ... (2008.07.20. 20:33) Julius 7. - Day off 1 - Philadelphia
  • Gerghu: Szia! Igyekszem behozni a lemaradast... (2008.07.19. 14:47) Június 18.
  • Gerghu: Egyebkent aki az indulatok szitja koztunk az Sam az office-team 18 eves tagja. Lekezelo, bunko, so... (2008.07.17. 19:58) Julius 5.
  • Gerghu: Igazabol hatalmasat rohogtunk rajta :) Ez van, azota budos a cipom :) (2008.07.17. 19:57) Julius 4. Fuggetlenseg napja
  • Sajti: Na szóval Nadal vs. Federer : 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 9-7 :P (2008.07.09. 01:04) Julius 2-3

Linkblog

Julius 2-3

2008.07.04. 21:49 Gerghu

Kicsit kezdek belefasulni a meloba. 2-an Thomasnak volt szabadnapja, 3-an Marknak. Ez azt jelenti, hogy a megszokott 3 helyett 2-en latjuk el a karbantartoi feladatokat. A gondokat tetezi, hogy egy ideje nem lattam hust. Van husos teszta meg ilyenek. De olyan igazi kulon hus nem nagyon van.

Focipalyafestes, szinpadepites valami kamu enekesnek, sepregetes agyba fobe, viraglocsolas, kerteszkedes, szennyesszallitas, telefonszoba kitakaritasa, sportpalyakon vizespalackok feltoltese.

Es ami a legjobb, hogy Matt kitalalta azt az orultseget, hogy a hazak tetejet a mar jol ismert lombfuvoval fujjuk le. Termeszetesen ugy, hogy mi a teton vagyunk. Eletveszely. Nyugi szulok nem estem le, de parszor meg kell meg ismetelni ezt a mutatvanyt. Mikozben a konyha tetejet tisztitottam, orommel tapasztaltam, hogy Timi es Gabor a tavon kajakoznak. Terrinek koszonhetoen vacsora utan is kellet meg kicsit dolgozi, egy reszen nem takaritottuk el a tetorol lefujt lombot. Amikor teniszeztunk lepaktaltunk Xavierrel a spanyol teniszoktatoval. Orom nezni a jatekat. Hatalmas figura. Azt mondta, ha vege a tabornak szetuti ennek a retardalt Mattnek a fejet, mert utalja. Azt hiszem segiteni fogok neki. Megpedig azert mert megkaptuk a nyarra a munkabeosztast. En 5-szor leszek karbantarto, 2-szer kukas. Tudni kell, hogy aki karbantarto az sziv. Termeszetesen ez a munkamegosztas is szeretett Mattunk zsenialitasat dicseri.

Azert baj ez igazabol, mert Gaboron kivul az egesz nemzetkozi szemelyzet 60-65 kilos ferfiakbol(?) all. Hiaba akarnak ezek kemenyen dolgozni(kiveve Thomas), ha egyszeruen fizikailag keptelenek ra. Ha en, vagy o nem szakadunk meg, akkor bizony nincs aki megemelje a szemetet, vagy padot, asztalt. Hamarabb faradnak mint mi. Rossz nezni.

2-an voltunk a Walmartban. Vettem egy poharat, meg egy tanyert. Kicsit zavar ez a szemettermeles, de igazabol sokkal kellemesebb sajat tanyarbol enni. Ugyanolyan a keszletem, mint Hana-e, csak az enyem zold. Alig volt tobb, mint 2 dollar. Vettem egy kulacsot is 2 dolcsiert, egesz nap ebbol szurcsolom a narancslet. A narancslet a konyhaban lehet szerezni, ahova en mehetek be. Egyszer teszik ezt szova es tobbe nem lesz elszallitva a szemetuk. A konyhaban tovabb erosodik az orosz uralom, egy masik orosz csaj osszeszedte a neger szakacsot, Thomast(megint egy Thomas). Ezenkivul 4 liter Gatorade italt vettem 3 dollarert.

2-a igazan kiboritoan faraszto nap volt. Annyira, hogy a munkahoz kepest feludulest jelentett korbefutni a tavat. Nagyon energizalo volt, tobbszor meg fogom meg csinalni.

Mark baratom megint alkotott. Leparkolt Emmaval, de persze uresben hagyta, igy az fenyegetoen elindult a sarga buszok fele. Koszonhetoen Gabor fenntebb mar magasztalt testi erejenek sikerult megallitani az elszabadult venlanyt.

Hetfon szabadnap, Philadelphiaba akarunk elmenni Timivel es Katival. Tervezes in progress. Lehet veszek egy Ipod Shufflet. 49$.

3-an este A fuggetlenseg napja cimu film volt musoron. Kozben jottem ra, hogy azert mert masnap tenyleg fuggetlenseg napja lesz. Remelem UFO-k nelkul. Mostanaban mindig idiota UFO-kkal almodok.

A film elott egy kosarlabda meccsel farasztottuk le magunkat, ahol megint az en csapatom nyert, igaz most az eredmeny szorosabb lett: 54-52.

(elnezest ha nem kronologiai sorrendben irom a dolgokat, igy jutottak eszembe :))

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gergousa.blog.hu/api/trackback/id/tr89553871

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marci · http://bmfoto.hu 2008.07.07. 10:54:58

Greg! Ha szereted az aquaparkot, akkor oda is menjetek el szabadnapon. Camel Beach a neve, és ha a bárban átfutod a hirdetőújságokat, valamelyikben biztos találsz kedvezményes kupont Camelbeach-re. Két éve harminc akárhány pénz volt a belépő, de mi a kuponnal egy jeggyel mentünk be ketten. A tábor ki is visz és vissza is hoz így nektek csak arra kell figyelni, hogy ne égjetek le nagyon, hogy a minigolflabdát beüssétek a lukba, hogy legyen rajtatok cipő, amikor a libegővel felmentek a hegytetőre, ne essetek le a szörfdeszkáról és hogy ne dörzsölje ki nagyon a hátatokat a sok csúszda. (Van olyan is, amiben csak fényes pontokat látsz, azt, hogy merre kanyarodik, azt már nem :)

Jótanács a bárban: ELSŐ alkalommal vidd le az ÚTLEVELED. Semmi más okmány nem jó, csak az útlevél, ezzel igazolod, hogy nem vagy under age. Felírnak egy lapra és onnantól kezdve elég csak valami fényképes igazolványt bemutatni (vagy már azt sem), amikor lemész.

A tetőfújást én nagyon élveztem, de csak azért, mert Euan-nel (én vele fújtam) szeretünk mászlálni bárhova.
Hogy állsz az utánfutóval való tolatással? Mert a generátorokat mozgatni kell majd néha. Mert ha jól, akkor Matt-nek ne hagyd, hogy szenvedjen, mert ebben (is) nagyon béna. Ezzel be tudsz vágódni néhány embernél, mert a magyarokról az járja, hogy ezt (is) jól csinálják. :)
Fel a fejjel, focipálya-festés után rakjatok el 1-1 üccsit, vagy amikor poharakat visztek a canteen-ekbe, tankoljatok fel, de ügyesen :)

A Log-cabin a senior side-on van bal oldalt az utolsó, amelyiken látszódik, hogy rönkökből épült.
De nézd csak végig a Ti kabinotoknak is a falát belülről a fürdő melletti ajtó körül :D

Sajti 2008.07.09. 01:04:21

Na szóval Nadal vs. Federer : 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 9-7 :P
süti beállítások módosítása