HTML

A summer in the USA

Friss topikok

  • MA: Szia! Ez már jobban tetszett! Olyan élvezetesen irtal, h szinte ott éreztem magam. Talán még lesz ... (2008.07.20. 20:33) Julius 7. - Day off 1 - Philadelphia
  • Gerghu: Szia! Igyekszem behozni a lemaradast... (2008.07.19. 14:47) Június 18.
  • Gerghu: Egyebkent aki az indulatok szitja koztunk az Sam az office-team 18 eves tagja. Lekezelo, bunko, so... (2008.07.17. 19:58) Julius 5.
  • Gerghu: Igazabol hatalmasat rohogtunk rajta :) Ez van, azota budos a cipom :) (2008.07.17. 19:57) Julius 4. Fuggetlenseg napja
  • Sajti: Na szóval Nadal vs. Federer : 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 9-7 :P (2008.07.09. 01:04) Julius 2-3

Linkblog

Junius 23.

2008.06.24. 15:59 Gerghu

Reggel vegre trombitaszora ebrethettunk. Jo volt. Foleg annak tukreben, hogy ejszaka akkora vihar volt, hogy komolyan aggodtam, hogy rankborul a haz. Fahaz. Beazott. Jo volt.

Szokasos reggeli.

Elso komolyabb feladatunk volt, hogy a majd szombaton erkezo gyerekek elore elkuldott csomagjait, a fedett palyarol atvigyuk a bunkerekbe. Egy 6 eves gyerek amerikaban legalabb 50 kilo cuccot pakol. 600 gyerek van. Matekosok kiszamithatjak ez mit jelent. Na de hat mi vagyunk a "hungarian big guys", ugyhogy igyekeztunk megfelelni a velunk szemben tamasztott kovetelmenyeknek. Nem okoztunk csalodast.

Ebed utan Justin es Karen bevitt minket az erdobe, hogy kicsit osszebb hozza a nemzetkozi csapatot (magyarok, csehek, egy lengyel lany, meg 4 orosz csaj(oket utaljuk)). Na de ne gondoljon senki semmi rosszra, vagy OLYANRA... neeem... van itt egy remek kotelpalya, azt kerestuk meg. 3 feladat volt, a lenyeg, hogy koteleken egyensulyozva vagy lengve el kell jutni a kiindulo fatol a celfaig. Az utolso feladatnal jottunk ra(termeszetesen en:)), hogy ezt csak csapatkent lehet megoldani. Meg is lettunk dicserve(foleg en:)).

Este a program szerint egy medences party hivatott feldobni a hangulatot. De ezt se medencesnek, se partynak nem neveznem. Hivjuk bulinak. Tehat erre bulira megerkeztunk papucsban, torolkozovel, feltetelezve azt, hogy itt bizony oltari nagy medences tivornya lesz. Nem. A medence homerseklete arra kenyszeritett, hogy ujraertelmezzem a hideg fogalmat. Nicole szerint (akinek testi adottsagait figyelembe veve nem hiszem el, hogy nem egy noi viking vezer) a medencet futik. Sajnos ki kellett abranditsam. De ez annyira nem is erdekes. Ezek az amerikaiak nem tudnak bulizni. Volt hamburger, hot-dog, chips, minden ami egeszsegtelen, de teljesen elkepzeles nelkul buliznak. Gaborral kaptunk az alkalman megragadtunk par amerikait es elkeztunk hullamozni. 3 percen belul 200 amerikai alt korbe a medence mellet es hullamoztak. Mostmar hivatalos partyarcok lettunk. Dzsuu Gaebor ang Zsergeli Bedo from hungary. A lanyok 21-es bunkere mar a rajongotaborunk. Mark(cseh srac, hatalmas arc) ki is van akadva, hogy mindenkit ismerunk. Megeri nyitottnak lenni itt ezekkel az amcsikkal, mert visszakapod toluk a kedvesseget. A medences buli minden eronket kiszivta, de azert meg megfuztem a cseheket egy kis iszogatasra az ebedlobe. Iszogatas: viz. Ice tea. Kemeny legenyeknek narancsle jeggel. Megtudtam, hogy az egyik orosz lany, nos hogy is mondjam... neha meglatogatja az amcsi konyhafonokot(Ed) es baszelgetnek egesz ejszaka. Termeszetesen ettol ugy erzi, hogy o AZ arz a konyhaban. Marmint az orosz csaj. Nem tudja szegeny, hogy o maximum LOARC lehet. Mint mondottam volt, oket nem szeretjuk.

Fogmosas, tusolas szunya.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gergousa.blog.hu/api/trackback/id/tr32537285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MA 2008.06.27. 23:03:12

ha jó kedvre akarok derülni, azonnal a blogodra kattintok. Mindig tudtam, h. intelligens,szép, okos vagy... de a humorérzék az ritka adottság. Tuti, h. rám ütöttél! Kívánom, tartson ki a végéig, én hű olvasód eleszek. Lassan elkezdjük itthon a lazulást. Ennek fényében, ma elmentünk Kellerékkel a sörfesztre. Most az újszegedi ligetben van.. kicsit túllihegve. De azért a sör nem rossz. Sok sikert a srácokhoz és változatlanul hiányzol. Pá: A.

Imre 2008.06.27. 23:22:00

Gergő !
több nap, mint kolbász. a kiugrrrrrró 3-4 embert másik 150-300 ember utálja...... ha érezni feszűltséget...picit vissza is lehet venni...
Imre apád

Gerghu 2008.06.28. 18:09:06

Sziasztok!
Minden ok meghuzom magam amikor kell, de igyekszem minel tobb ismerost gyujteni.
A legjobb tag a baseball oktato, de majd irok errol is! Jo sorfesztivalozat, irigyellek Titeket :)
Udv: Gergo
süti beállítások módosítása