HTML

A summer in the USA

Friss topikok

  • MA: Szia! Ez már jobban tetszett! Olyan élvezetesen irtal, h szinte ott éreztem magam. Talán még lesz ... (2008.07.20. 20:33) Julius 7. - Day off 1 - Philadelphia
  • Gerghu: Szia! Igyekszem behozni a lemaradast... (2008.07.19. 14:47) Június 18.
  • Gerghu: Egyebkent aki az indulatok szitja koztunk az Sam az office-team 18 eves tagja. Lekezelo, bunko, so... (2008.07.17. 19:58) Julius 5.
  • Gerghu: Igazabol hatalmasat rohogtunk rajta :) Ez van, azota budos a cipom :) (2008.07.17. 19:57) Julius 4. Fuggetlenseg napja
  • Sajti: Na szóval Nadal vs. Federer : 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 9-7 :P (2008.07.09. 01:04) Julius 2-3

Linkblog

Junius 21

2008.06.21. 18:01 Gerghu

Sziasztok otthonragadtak!

Szemfulesebbek kitalalhattak, hogy ezt a postot mar az USA-bol kuldom, ugyanis a bejegyzes nekuloz mindenfele ekezetet.

Penteken 2 ora alvas utan hajnali 4:15-kor sikerult elindulni Szegedrol. Arra a kerdesre, hogy indulas elott tusoltam-e egyaltalan, vagy hogy mit csinaltam nem tudom a valaszt. Ezekszerint jol sikerult az utolso atmulatott este. Checkolassal minden rendben volt, menetrendszerint indultunk Londonba. A gepen jott az elso holtpont, hanyinger, fejfajas es teljes etvagytalansag tarsasagaban. A transit varoban eltotlott tobb mint 3 ora viszont ujab erott adott a megnagyobb megprobaltatast jelento London-New York uthoz. 7 ora es 5 perc volt a levegoben toltott ido, ezalatt megneztunk majdnem 2 filmet, megittunk 5 doboz sort es legalabb ugyanennyi alkoholegysegnek megfelelo mennyisegu bort. Hogy is mondjam, a repulon 2 ora mulva mindenki be tudta azonositani a magyarokat. Szereny csapatunk remek kocsma hangulatot varazsolt a kis Jumbo Jetre.

Termeszetesen minden nem lehetett rendben. Leszallas utan Timi bejelentette, hogy nincs meg az utlevele. Ez duplan jo volt. Egyreszrol meglett az utlevel, masreszt bensoseges kapcsolatot alakitottam ki a repter biztonsagi halozataval, mikozben bejartuk a repter nagy reszet.

Az estet mar a Columbia Egyetemen toltottuk, de elotte elmentunk meg kajalni a helyi pizzeriaba. Este mindenki hulla volt, alvas, vihar, gorcsolo vadli jellemezte a hosszunak jo indulattal sem nevezheto estemet. Reggel atestem eletem legrosszab reggelijen, bar kemiatudasom nem kiemelkedo, azt Gaborral meg tudtuk allapitani, hogy a talca, a hus, es a tojas minden bizonnyal ugyanabbol az alapanyagbol keszult, valoszinu valamilyen koolaj szarmazekbol. Ezt kovette az utolso eligazitas az egyetemen, ahol persze megint sokkal okosabbak lettunk. Most pedig varunk a buszra, ami elvisz minket a taborunkba, ahol vegre megismerkedhetunk Emmaval!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gergousa.blog.hu/api/trackback/id/tr45532501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerghu 2008.06.22. 21:58:11

Szia Gergő!
Nagyon tetszik a beszámolód,jól felvidítottál bennünket. Örülünk, h. épségben vagytok. Jó lenne, ha továbbra is ez a vidámság sütne át az oldalakon... Jó helyen vagy, ui. itt a szobádban ma 42 celsius fok volt. Ott milyen az éghajlat??? Tudsz vmit a programodról? Irj, milyen a szállás. Kajában kitartás. Itt dúl a foci EB. Az oroszok megverték a hollandokat 3:1-re.Majd a többit is megírjuk.Hogy megy az angol??
Mikor tudunk msn-en v skypeon beszélni szted?
Itthon minden oké.
Pusszii:A and I and Ancsi
süti beállítások módosítása