HTML

A summer in the USA

Friss topikok

  • MA: Szia! Ez már jobban tetszett! Olyan élvezetesen irtal, h szinte ott éreztem magam. Talán még lesz ... (2008.07.20. 20:33) Julius 7. - Day off 1 - Philadelphia
  • Gerghu: Szia! Igyekszem behozni a lemaradast... (2008.07.19. 14:47) Június 18.
  • Gerghu: Egyebkent aki az indulatok szitja koztunk az Sam az office-team 18 eves tagja. Lekezelo, bunko, so... (2008.07.17. 19:58) Julius 5.
  • Gerghu: Igazabol hatalmasat rohogtunk rajta :) Ez van, azota budos a cipom :) (2008.07.17. 19:57) Julius 4. Fuggetlenseg napja
  • Sajti: Na szóval Nadal vs. Federer : 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 9-7 :P (2008.07.09. 01:04) Julius 2-3

Linkblog

Julius 6.

2008.07.20. 18:01 Gerghu

Ma lombtalanitani kellett a lanytaborban levo osszes tetot. Jannal es Tommal dolgoztunk, porogtunk mint a gep, igy gyorsan kesz lettunk. 4 kezilabdameretu konnyufemszerkezetu focikaput kellett elhozni a tabor vegeben levo focipalyarol a tabor elejebe. Ezt Emmaval csinaltunk, raboritottuk a kapukat, ugy nezett ki mintha egy nagy pok narancssarga haloval szotte volna korbe a kocsit. Ha valami fejes meglatta volna, hogy igy visszunk biztos kapunk, de szerencsere nem leplezodtunk le.

Jan a teniszpalyanal meghuzta a kocsit. Eddig szerintem csak en nem huztam meg. De ami kesik nem mulik. A visszapillanto mar ketszer megvolt.

Este volt a Canadensis Idol elso fordoluja. Ugyanaz mint a Megasztar. Counselorok es officerek lephettek fel. Jokat derultunk rajtuk, voltak jo es kinos eloadasok is. Kesobb megtudtuk, hogy sajnos mi nem lephetunk fel, pedig Gabor, Mark es en biztosak voltunk benne, hogy produkcionkkal elkapraztatnank a noi kozonseget. Az egesz mulatsaghoz mi segitettunk felallitani a hangrendszert es a kellekeket. Itt volt az elso osszeszolalkozasom Sammel. O az elso evet tolti itt mint egyfajta fonok. 18 eves es mi probaltunk nyitni fele de hiaba. De nem vagom magam alatt a fat mint tettem altalanos iskolaban, inkabb jopofit vagok. Azert amikor azt probalta magyarazni, hogy a hangfal milyen hihetetlenul nehez megjegyeztem, hogy nyilvan azert gondolja ezt, mert meg nem emelt meg lasagneval es levessel teli szemeteszsakot :)

Marcsak azert sem vettem el a hulyesegeit mert holnap szabadnap Philadelphiaban :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gergousa.blog.hu/api/trackback/id/tr100576875

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása