HTML

A summer in the USA

Friss topikok

  • MA: Szia! Ez már jobban tetszett! Olyan élvezetesen irtal, h szinte ott éreztem magam. Talán még lesz ... (2008.07.20. 20:33) Julius 7. - Day off 1 - Philadelphia
  • Gerghu: Szia! Igyekszem behozni a lemaradast... (2008.07.19. 14:47) Június 18.
  • Gerghu: Egyebkent aki az indulatok szitja koztunk az Sam az office-team 18 eves tagja. Lekezelo, bunko, so... (2008.07.17. 19:58) Julius 5.
  • Gerghu: Igazabol hatalmasat rohogtunk rajta :) Ez van, azota budos a cipom :) (2008.07.17. 19:57) Julius 4. Fuggetlenseg napja
  • Sajti: Na szóval Nadal vs. Federer : 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 9-7 :P (2008.07.09. 01:04) Julius 2-3

Linkblog

Junius 21. V2

2008.06.22. 20:28 Gerghu

Szoval ott tartottam, hogy a Columbian vartuk a buszt. Mivel mostmar a taborbol irok, elarulhatom, hogy hosszas varakozas utan megerkezett a nagy sarga ozsdi iskolabusz. 2-3 ora zotykolodes utan erkeztunk meg vegre a taborunkba, ahol elso dolgunk volt a szallasok elfoglalasa. Bar soha nem voltam katona, az elmeselesek alapjan valahogy igy kepzelnem 10 fiu elszallasolasat egyszerre.

Miutan mindenki legfoglalt egy agyat (en a csehek es a magyarok kozott feluton talaltam meg a helyem), ujdonsult kispajtasom Tom (Cseh Koztarsasag) korbevezetett minket a taboron, o mar volt itt tavaly, tehat elarulta mi a dorges. Mar nagyon ehesek voltunk, de szerencsere gondoltak rank es egy nagy talcanyi bermudaszendviccsel kedveskedtek nekunk.

Lespanoltunk Jimmel, aki a tavi aktivitasert felel. Ismeroseink kozott tudhatjuk Steve-t akinek a feladata az, hogy egesz nyaron a gyerekekbol rockbandatak csinal... en kertem tole elnezest.

Aztan jott az elso kiabrandulas: igen, megint a kaja. Ehetetlen. Tobbet nem erdemes rola beszelni. Egyetlen pozitivum, hogy van salata minden nap. Mas kerdes, hogy az is ehetetlen.

Este egy oltari nagy foci partit csaptunk ahol 20-20 erotol duzzado fiatal csapott egymasnak, lanyok, fiuk egyutt. Csapatom bar kikapott, feliratkoztam a gollovok listajara, ami azert nagy szo, mert a focipalya paratartalma miatt inkabb egy jegpalyara emlekeztetett.

Ezutan megvartuk a New Arkrol erkezo counselorokat (gyerekfelugyelok). Megintcsak hasznosan toltottuk az idot, megismertuk RyAnn-t (nem, nem a kozlegenyt) aki a 4. lanyok fo-fo-fo counselor-je. Jo fej.

Ennyi volt Gaborral feladtuk, es nyugovora tertunk.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gergousa.blog.hu/api/trackback/id/tr45534091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerghu 2008.06.26. 21:20:26

Szia! Itt ezerrel tmbol a nyár. Komoly esélye van egy klímának....Hét végén Bp-n leszünk, A. versenyein. Hétfőn nemzetközi versenyen indul szintén Bp-en. Aztán dolgozubk egy kicsit és péntektől lemegyünk Balcsira. A-nak verseny, nekünk pihi. Már nagyon kivagyunk. Sajnálom, h. így szenvedtek a kajától, de majd ittnoh bepótoljuk. Már lasssan eltlt egy hét, remélem a többit is kibirjuk így. Foci VB: döntőben a németek (no-török 3:2) most játszanak a spanyolok az oroszokkal. ti tudtok vmi sportot nézni? Mi van veletek? Egészség, hangulat oké?? Pusz: A.

Gerghu 2008.06.26. 21:47:57

Szia Greg !
Örülök, hogy azt hallom ki a beszámolóidból, hogy minden rendben, bár vannak megoldandó illetve megszokandó dolgok. Kajából csak azt edd meg ami jól esik. Ha tartod magad ehhez a jövő héten megeszed a magyar cipő talpát is... vagy kiderül, hogy mégis jó a konyha.... üdv mindenkinek mi itthon elfőzögetünk...tartunk attól hogy nem fogyunk elég lendületesen..nekünk ez a terhünk......
Mikor indul a házhi florball bajnokság ?????
Imre
süti beállítások módosítása