HTML

A summer in the USA

Friss topikok

  • MA: Szia! Ez már jobban tetszett! Olyan élvezetesen irtal, h szinte ott éreztem magam. Talán még lesz ... (2008.07.20. 20:33) Julius 7. - Day off 1 - Philadelphia
  • Gerghu: Szia! Igyekszem behozni a lemaradast... (2008.07.19. 14:47) Június 18.
  • Gerghu: Egyebkent aki az indulatok szitja koztunk az Sam az office-team 18 eves tagja. Lekezelo, bunko, so... (2008.07.17. 19:58) Julius 5.
  • Gerghu: Igazabol hatalmasat rohogtunk rajta :) Ez van, azota budos a cipom :) (2008.07.17. 19:57) Julius 4. Fuggetlenseg napja
  • Sajti: Na szóval Nadal vs. Federer : 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 9-7 :P (2008.07.09. 01:04) Julius 2-3

Linkblog

Junius 26-29

2008.06.30. 18:08 Gerghu

26-a csutortok.

Ma a reggeli kukazas takaritas mar nem ert meglepeteskent. Rutinszeruen csinaljuk. Annyi meglepetes azert ert, hogy amikor Jan baratommal a kezmuvesszakkor bunkert szemettelenitettuk kiszurtam, hogy az egyik srac kezeben egy kigyo van. A srac beceneve medve. Na szoval Medve baratom valamilyen eddig szamomra ismeretlen okbol ugy gondolta, hogy a kezembe adja a kigyot. Es meg is tette. Erdekes volt, de rendkivul nagy megkonnyebulest ereztem amikot Jan (akit mellesleg Pokembernek becezunk, mert szereti a pokokat. Beteg dolog.) oriasi vigyorral az arcan kikapta a kezembol a kis csuszo maszot.

A delutani program egy plaza meglatogatasa volt. Gabor kiakadt, annyira olcso volt minden. Komolyan mondom ideges volt. Na a sportboltban azert en is elborultam. Ha ide beszabadulok a nyar vegen egy centet nem viszek haza. Lehet leadni a rendeleseket.

A kovetkezo lelki torest Gabornak az okozta, amikor betertunk egy Texas nevu etterembe. 12$(1920HUF) volt a kaja. 25 dkg csirke grillezve, ket koret(elso sokk), korlatlan udito(masodik sokk) es korlatlan kenyer buci fogyasztas(harmadik, egyben utolso sokk). Engem is ert sokk, meghozza akkor amikor felismertem, hogy mindenfele szemelyemet igazolo okirat hianyaban en bizony nem fogok sort kapni. :(

Este a szokasos tarsasagi elet, mindeki jol be ice teazott.

27-en vegre megkaptuk a 6 darab munkapolonkat amiben mindig dolgoznunk kell. A logikat nem ertem ugyanis hetente egyszer moshatunk magunkra. 6!=7. Meg persze feher mind, mert azon a kosz nem latszik.

Ma csak egy emlitesre melto esemeny tortent. Be kellett gyakorlonunk egy dalt, amit majd az erkezo gyerekeknek adunk elo, mint a nemzetkozi szemelyzet. Elso korben Scott egy rendkivul ostoba amerikai dallal probalkozott, de lanyok meggyoztek, hogy inkabb a Jobaratok focimdalat adjuk elo (I'll be there for you...). Belement, ezert este mar ezt gyakorolhattuk a Staff Roomba. Nagyon gyenge eloadas, de majd latjuk mit szolnak hozza a kis lurkok.

Csak mellekesen. Ma felfelstettuk a focipalyat. Tiszta feher festek lett a terepszinu munkanadragom. Mar nem terepszinu. Igazabol tobbit fociztunk mint festettunk. Mark szemeben en lettem a nap embere mert megtalaltam a focipalyan az elveszettenk hitt mobiljat(emlekeztek az elso esten a focimeccsre...). Vacsora kozben egy pohar jegben talaltam fel neki. Szerencsemre meg mukodik.

28-a. Az apokalipszis elso napja.

Ezen a heten Gabor es Jan kukazik. Azert ahol lehet segitunk neki. Kiveve a masik Thomast (2 Tom van a csehek kozott), aki biztonsagi or. O miota szolgalatba allt, mint or kicsit tobbnek hiszi magat mint ami. Tisztara ugy nez ki mint egy elb**ott mesefigura. Nagy idiota fej, kis satnya test.

De biztos arra vagytok kivancsiak, hogy miert aposztrofalom ezt a napot apokaliptikusnak. Gyerekek. Egesz pontosan 440 gyerek. 440 gyerek szemete, szennyesse, sikoltozasa. Egyszeruen lathatatlanna valtunk kozottek annyiak vannan. Eleg rohanos melok voltak ma. Itt hianyzik egy gyerek zsakja, itt egy polc, ott egy szekreny, amott 2 pad. Elelt az ido

Szamomra a nap fenypontja a baseballozas volt Joshayaval. O baseball oktato, es elozo este megtanitotta nekunk az alapokat. Ma vegre utot ragadtam es Joshaya el volt borulva, hogy hogy lehet, hogy eloszor jatszok es elutottem a csavart labdajat. Hatalmas karakter a srac, es nagyon segitokesz.

A gyerekeknek is eloadtuk a kis Jobarotok eladasunkat. 15 ilyen eloadas volt, es mi a 3. helyet szereztuk meg. Az tulzas, hogy ez buszkeseggel toltott volna el, de azert jol estek a gratulaciok az egesz teamnek.

Este az etkezo nyitott reszen osszeult a nemzetkozi szemelyzet. Megtanitottuk nekik azt a tapsolos jatekot, amiben az asztalt kell csapni. Elindul egyik iranyba a jatek, ha valaki egyet csap az asztalra akkor megy tovabb irany szerint, ha kettok akkor iranyvaltas van. Vicces jatek volt. 2 korig.

Ice tea, fogmosas, alvas.

29-en reggelire lazac volt. Eddigi legjobb reggeli.

Ezen a heten Gabor es Jan(cseh srac) vannak szolgalatban mint kukasok. Segitettunk nekik, mert megkaptuk az egyetlen munkaeszkozunket, a fejenkenti egy par kesztyut egesz nyarra. Ez egy nagyon gazdag tabor. Erzitek.

Ezutan a remek kooperacio utan fel kellett sepernunk a Rec Hall-t Tomassal es Markkal(szinten csehek). Ez ott elbukott, hogy nem talaltuk meg a villanykapcsolot. Legalabb szereztunk egy jo napot Scottnak (az egyik fonok), mert ezen rendkivul jot derult. Igazan gyorsan ment a takaritas, kicsit csiszolok a sepresi technikamon es siman megelek belole.

Az egesz tabor egy hazaspare. A par nonemu tagjat Terrynek hivjak, mi Krumplinak. Inkabb emlekeztet egy karokkal rendelkezo krumplira, mint egy hazassag noi resztvevojere. Szoval a fo cel hogy Terry boldog legyen. Ezen a napon viszont szomoru volt, mert a lanyok bunkereinel az ut es a fu tele volt a fenyofakrol lehullott tulevelekekkel(milyen meglepo. a fakrol leesnek a levelek). Cseh baratainkkal fel kellett gereblyezni, majd egy hatra szerelheto lombfuvoval letakaritani az utat(ez a lombfuvo mar nagy baratom, mert tobbedmagammal mar a foutat es az nyitott szinpadot is le kellett mar takaritanom). Matt(a fonokunk) szerint ez 1 ora munka. Scott szerint 2 nap. Ez az ellentmondas aggaszto volt, de vegul ebed utan vegeztunk, es mivel eleredt az eso szabadidot kaptunk(a taborban csak mi szeretjuk az esot).

Vacsora elott se kellett mar dolgoznunk, ezert Tommal kitalaltuk, hogy teniszezzunk egyet. Annyira megtetszett, hogy elkezdtuk szervezni a nemzetkozi szemelyzetnek a Canadensis Open 2008-at. Ez vegul egy magyar-cseh vegyesparos merkozesben testesult meg. Eloszor a ferfiak kezdtek. Bodo magabiztosan huzta be a pontot Magyarorszagnak: 6-1-re verte a cseh Tomas-t. Ezutan a holgyek ragadtak utot. Totobe vs. Lucy. Drama, drama, drama. 3-0-as cseh vezetes utan alt fel a magyar lany a padlorol es vegul roviditesben kuldte az oltozobe az ellenfelet. Johetett a vegyes paros, ami 2-1-es cseh vezetesnel felbeszakadt. Ellenfelunk faradtsagra hivotkozva visszavonult a tovabbi kuzdelmektol.

Kicsit meg utogettunk. Bar ne tettuk volna. Leszakadt az eg. Nem kicsit. Nagyon. A teniszpalya kis kunyhojaban huztuk meg magunkat, de mivel atfujt rajta a szel kenytelenek voltunk atfutni a fedett kosarpalyara. Kozben engem ert a megtisztelonek kicsit sem nevezheto feladat, hogy lekapcsoljam a teniszpalya vilagitasat. (Epp ebben a pillanatban veszitettem 1 $-t. Mark a legnagyobb arc cseh kitalalta, hogy ma csak angolul beszelhetunk. Elszoltam magam.). Ugy tunk soha nem fog elalni az eso, ezert a kosarpalyan talalt ponyvat esernyokent hasznalva 3-an(Timi, Gabor, en) elmentunk az ebedlobe, majd a Staff Roomba. Megneztunk egy filmet, majd leleptunk aludni.

Hopp majdnem elfelejtettem . Kirgutak a peksegbol a magyar fiut Petit. Az o elmeseleseben felmondott. Azt hiszem ezt mar soha nem tudjuk meg. Most a lanyoknak segit a zoldsegespultnal. A peksegen mostmar a szinten magyar Kati dolgozik akinek ma volt szuletesnapja. Felkoszontottuk vacsorakor, ekkor elsirta magat. Remelem nem amiatt mert a peksegen kell dolgoznia. Vacsora utan meg kapott tortat, szep rozsaszint, amit jol meg is ettunk oroszok, lengyelek, csehek magyarok egyutt(nagyon rossz lehet peknek lenni mert Kati megint elsirta magat.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://gergousa.blog.hu/api/trackback/id/tr50546435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása