HTML

A summer in the USA

Friss topikok

  • MA: Szia! Ez már jobban tetszett! Olyan élvezetesen irtal, h szinte ott éreztem magam. Talán még lesz ... (2008.07.20. 20:33) Julius 7. - Day off 1 - Philadelphia
  • Gerghu: Szia! Igyekszem behozni a lemaradast... (2008.07.19. 14:47) Június 18.
  • Gerghu: Egyebkent aki az indulatok szitja koztunk az Sam az office-team 18 eves tagja. Lekezelo, bunko, so... (2008.07.17. 19:58) Julius 5.
  • Gerghu: Igazabol hatalmasat rohogtunk rajta :) Ez van, azota budos a cipom :) (2008.07.17. 19:57) Julius 4. Fuggetlenseg napja
  • Sajti: Na szóval Nadal vs. Federer : 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 9-7 :P (2008.07.09. 01:04) Julius 2-3

Linkblog

Julius 1.

2008.07.02. 18:31 Gerghu

Uj honap, uj remenyek.

Ma kellett eloszor hamarabb kelni a szennyes miatt, ez mindannyiunkat megviselt. Gyorsan lerendeztuk, leadtuk a lanyoknak, hogy legyen mit mosniuk.

A szokasos szorakozohelyeket kellett kitakaritanunk Tomassal es Markkal. Tomas kicsit munkakerulo, neha noszogatni kell. Ket munka kozott Matt elkapott minket es egy mindennel fontosabb feladatot kaptunk: fel kellett szerelnunk 2-2 paddal es 1-1 hatalmas vizezpalackkal a foci- es kosarpalyat. Valahogy megbirkoztunk a feladattal igy elharult minden akadaly az intercampisztikus meccsek elott (egy masik taborbol jottek gyerekek es jatszottak a mi gyerekeinkkel). Ez nem Mark napja volt. Emmaval elutott egy feher muanyag oszlopot es a kocsi fennakadt rajta :). Miutan nagynehezen leszedtuk rola a kislanyt meg fel oraig nyikorgott de aztan rendbejott. Mark ma nem vezetett tobbet.

Ebedig szabadok voltunk es utana se kellett megszakadnunk. 2 nagy porszivoval kellet az irodaban es az etkozeben bogartalanitani a szunyoghalokat. Mivel 3-an voltunk es ram nem jutott porszivo Gaborral visszavittuk a szennyest a hazakba. Kozben vegre kiprobaltuk mit bir a verda. Sokat :).

Vacsora elott meg aludtam meg konditermeztem egyet, igy megvolt a hely a ropogos baranysultnek.

Sotetedesig baseball meccsen meretetett meg a nemzetkozi szemelyzet. Mondanom sem kell, hogy csapatom 18-4 aranyban aratott gyozelmet az ellenfelen.

Miutan a nap nyugovora tert a szokasosnak mondhato ice teas, chipses este kovetkezett, a renkivul izgalmas felelsz-vagy mersz jatekkal (Gabor feladat szamomra az volt, hogy masszak bele a jegkockatartoba).

Ejfel utan mentunk aludni. Mar mindenki aludt, csak Tom nem, aki szolgalatban volt, mint biztonsagi or.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gergousa.blog.hu/api/trackback/id/tr75550005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marci · http://bmfoto.hu 2008.07.03. 17:06:19

Hát a Tom-okról úgy tűnik, ugyanaz a véleményünk. Bár fura, amit a biztonságiőr Tom-ról írtál (nagy idióta fej, kis satnya test). Utolsó emlékeim szerint ő keményen gyúrt. Ha nem a mosogatógép mellett dolgozott és mosta az általunk odakészített kőnyulakat :) vagy kongresszust nézte, akkor a Gym-ben gyúrt. Na jó, volt olyan, hogy a tőlünk ajándékba kapott reggelizőalátéten memorizálta az amerikai elnököket. :)
Csak, hogy ugyanarról a Tom-ról beszélünk-e, itt egy videó, amin Stas vitatkozik vele. Ez már csak a vita vége, az előzmény az volt, hogy egy csaj (Adriana) bukott Tom-ra, de Tom nem mozdult rá. Stas - ez az orosz Cassanova - ezt meg nem tudta megérteni. Itt már fél órája vitatkoznak, de nem tudnak dűlőre jutni. :)
Szóval a link: youtube.com/watch?v=oZzWVxrZ5Is
A másik Tom (a Cermak, a karbantartó) ezek szerint nem változott, két éve is keményen kellett noszogatni :) Inkább napoztatta a habtestét kínosan ügyelve, hogy mindig megfelelően be legyen kenve naptejjel.
Én is teniszeztem vele egyszer, de én szoros csatában alul maradtam. :(
Napi jótanács: délután, amikor már készen vagytok, de még nincs vacsi, surranjatok le a tóhoz és kérdezzétek meg őket, vacsi után elvisznek-e benneteket vizisíelni. Ha nem nagyon nyűgösek, akkor elvisznek 3-ótokat, és így ők is lazíthatnak egy kicsit. Denham vagy Scott biztos ott vannak. Denham egy szikár 40 körüli ausztrál, jó fej. Scott egy nagy darab helybeli az álla alatt pici szakállal, ő is jó fej.
süti beállítások módosítása