HTML

A summer in the USA

Friss topikok

  • MA: Szia! Ez már jobban tetszett! Olyan élvezetesen irtal, h szinte ott éreztem magam. Talán még lesz ... (2008.07.20. 20:33) Julius 7. - Day off 1 - Philadelphia
  • Gerghu: Szia! Igyekszem behozni a lemaradast... (2008.07.19. 14:47) Június 18.
  • Gerghu: Egyebkent aki az indulatok szitja koztunk az Sam az office-team 18 eves tagja. Lekezelo, bunko, so... (2008.07.17. 19:58) Julius 5.
  • Gerghu: Igazabol hatalmasat rohogtunk rajta :) Ez van, azota budos a cipom :) (2008.07.17. 19:57) Julius 4. Fuggetlenseg napja
  • Sajti: Na szóval Nadal vs. Federer : 6-4, 6-4, 6-7, 6-7, 9-7 :P (2008.07.09. 01:04) Julius 2-3

Linkblog

Junius 22

2008.06.23. 18:58 Gerghu

Annak ellenere, hogy este oriasi vihar volt, mennydorgessel, egszakadassal egybekotve, jol aludtam. Az akklimatizacio miatt koran keltunk meg, ezt kihasznalva regeli elott Gaborral (aki ujabban Dzsuuu-nak hivatja magat, ti. az amcsik a Joo-t Dzsuunak ejtik. Kesobb elarultak Gabornak, hogy a Dzsuuu az amerikai zsido szleng alakja :) ) elmentuk a konditerembe. Ezutan az ehetetlen reggeli megrosszabbul esett. Gabor meg rosszabbul birja. De errol majd o beszamol.

Reggeli utan megismerkedhettunk Emmaval. O egy geci nagy, geci regi, geci rossz allapotban levo Ford pick-up (sorry de Emma allapotat ez a jelzo fejezi ki a legjobban). Matt a fonokunk korbevezetett minket, elmondta, hogy ma a melo a szemete osszeszedese lesz a taborban, es a konyhaban. Ezt delig megcsinaltuk sikeresen. Reggelire turo is volt. Ezt csak azert mondom mert amikor a kocsi platojara dobtam egy 20 kilos zacskot az kidurrant, es elokerult az el nem fogyasztott turo. Remek volt.

Az ebed talan eloszor eheto volt, kaptunk finom zoldseg levest, amit mar Timi szolgalt fel, szinten a cseh lanyokkal (a taborban a csehek es magyarok vannak tobbsegben). Volt meg csirke, tesztaval, de en egyiket se hiszem el, hogy az aminek nevezik.

Etkezeseknel mindig mashogy ultetik az embereket: kor szerint, szuletesi datum szerint, aszerint, hogy milyen szinu ruha van rajta. Tenyleg mindenki azon dolgozik, hogy egy nagy csaladnak erezhessuk magunkat. Es ez sikerul is!

Ebed utan ismet egy csapatepito tevekenysegben vettunk reszt, aminek a celja az volt, hogy az amerikai FOX csatornat (kb mint nalunk az RTL klub) meg kell gyozni arrol, hogy a mi csapatunk a legalkalmasabb a taborvezetesre. Mint a Megasztar otthon... Az eloadasunk minden otletet nelkulozott, igazabol ezt mar mindannyian egy kicsit eroltetettnek ereztuk.

Van egy nagy Rec Hall nevu hely, altalaban itt rendezik azokat a dolgokat amikhez szinpad szukseges. Peldaul zenes esteket. Na ez elott van egy nagy fuves resz, azon gulekezett az osszes dolgozo, mint a lelkes hangyak, es az anyakiralyno udvozolt minket (Terry). Itt megint adtunk a "dejohogyegycsaladvagyunk" erzesnek: mindenki mindenkinek bemutatkozott... stb...stb...

Tulestunk a tetuvizsgalaton is! Anya, Apa nem vagyok tetves! A vacsora a szokasos volt...

Kaja utan 10 perc szunet, majd a fedett csarnokban folytatodtak a csapatepito feladatok, ahol megintcsak megbizonyosodtam arrol, hogy az amerikaiaknak semmifele problemamegoldlo keszseguk nincs... na mindegy, legalabb egyre jobban csapatnak erezzuk magunkat.

Este a rossz ido miatt mesterseges tabortuz a fedett Rec Hallban, es megint mindenki elmondta mennyire jo, hogy egy csalad lehetunk, mennyire szeretjuk Canadensist.

Ezutan Gaborral feladtuk es nyugovora tertunk.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://gergousa.blog.hu/api/trackback/id/tr32535694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Gerghu 2008.06.23. 19:54:30

Szia Gergő bátyám!
Most csak annyit szeretnék kérdezni hogy mond meg hogy tudunk esetleg beszélni msn-en v skype-on?
Hogy haladtok a mekóval?Mi lesz a holnapi meló?Timinek hogy megy a felszolgálás?
Ui:bocs hogy nem tudtam válaszolni az msn-en írt dolgokra!
pussz:A and I and Ancsi

Sajti 2008.06.26. 15:16:51

Bocsi, pont ebédeltem mikro írtál msn-en, aztán már offlien voltál :P
Amúgy holnap megyek fel pestre intézni az indexeket.

Gerghu 2008.06.27. 13:44:11

Hi!

Okay, koszi szepen :) majd ha egyszerre msn-kozelben leszunk beszelunk... de ezek a hollandok... :P
süti beállítások módosítása